Cautare

1661 de rezultate pentru "accidente brasov" (2.96 secunde)
Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, si embrionul de clasa de mijloc, constituit din intelectualitatea tehnica, economica si umanista, pe de alta parte.De mentionat prezenta masiva, in strada, a tinerilor. Acest lucru era evident inca de la revolta sociala de la Brasov, din 15 noiembrie 1987.
Incendiu violent la o cabana din Brasov: ... Este vorba despre un tanar de 18 ani", a declarat, la Realitatea TV, Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov.
Aceasta reusita remarcabila va fi sarbatorita in perioada 17-26 decembrie prin seria de evenimente desfasurate sub numele de Tara PROFI in Centrul nou din Brasov, zile magice de targ, concerte, tehnologie high-tech, sala de cinema 7D, jocuri digitale si multe altele.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. Potrivit ISU Brasov, trei dintre victime au fost transportate la spital.
Aeroportul din Brasov se va deschide in noiembrie 2022. 8 companii mari vor sa zboare la aeroportul din Brasov. Aeroportul de la Brasov a costat 120 de milioane de euro.
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov a vandut prin licitatie un teren pe care se afla o strada din Brasov.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... FC Brasov: Micu - Marc, Fustar (cpt.), Mitrov (Tud.
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
Un grav accident rutier s-a produs ieri, in jurul orei 18.15, pe DN13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara. ... Politistii rutieri au restrictionat traficul pe ambele sensuri ale DN 13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara pentru a efectua masuratori.
In 2010 la Brasov au fost raportate 6.435 de infractiuni de natura judiciara. ... In geanta se afla, de fapt, ziare, pachete de tigari sau sapun", spune Mihaela Hermeneanu de la Compartimentul Prevenire al Politiei Brasov.
Potrivit sursei citate, politistii brasoveni au luat masura restrictionarii traficului dinspre Brasov catre Poiana Brasov, pe DN 1E, deoarece parcarile din statiune sunt pline. Accesul catre Poiana Brasov este permis pe masura ce alte autovehicule parasesc statiunea, se mai arata in comunicatul de presa.
Oamenii legii au descins simultan, ieri-dimineata, la ora 6.00, in cinci locatii - doua in Craiova, doua in Bucuresti si una in Brasov - in cautarea falsificatorilor.
La PD, trei contestatii au fost admise, opt candidati au fost retrasi, dar unul a fost reintrodus la presiunea filialei Brasov (Ion Dumitru Puchianu - condamnat penal inainte de 1989). ... El a adaugat ca procentul "semnificativ" ar fi la Partidul Romania Mare, iar "in rest sunt accidente".
detasamentul Academiei Tehnice Militare, detasamentul Academiei Fortelor Terestre Nicolae Balcescu din Sibiu, detasamentul Academiei Fortelor Aeriene Henri Coanda, din Brasov, detasamentul studentilor Academiei Naval Mircea cel Batran din Constanta, detasamentul Institutului medico-militar, format din studenti si ofiteri ai Institutului, precum si din medici rezidenti apartinand Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central Dr.
"Fac de doua ori pe saptamana drumul Cluj - Brasov si am folosit si pana acum traseul prin Turda, Targu Mures si Sighisoara. ... Cei 10 km de autostrada dintre cele doua orase imi economisesc timp si scad riscul de accidente.
"Este in faza semifinala de proceduri Brasov-Comarnic. ... "In Romania mor anual 3.000 de oameni in accidente, intr-un accident sunt doi morti si trei raniti, din cei trei mai moare unul pe patul de spital.
Totodata, din cauza unor lucrari, pe DN 1A, intre kilometrii 155+270 de metri si 155+280 de metri, intre localitatile Cheia si Sacele, in judetul Brasov, traficul rutier se desfasoara pe un singur fir, alernativ in ambele sensuri.
Brasov. Cand a ajuns in dreptul marcajului pietonal situat in dreptul intersectiei cu Str. Valea Ialomitei, a surprins si accidentat grav pe M.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 23:50, un autoturism marca BMW se deplasa pe bd. Ghencea, dinspre str. Brasov catre Calea 13 Septembrie. Cand a ajuns in dreptul imobilului nr.
google-analytics.com